PREMIER LEAGUE

Παραιτήθηκε απ'την Κρίσταλ Πάλας ο Άλαρνταϊς

Crystal Palace manager Sam Allardyce ahead of the English Premier League soccer match against Liverpool at Anfield, Liverpool, Sunday April 23, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Crystal Palace manager Sam Allardyce ahead of the English Premier League soccer match against Liverpool at Anfield, Liverpool, Sunday April 23, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Μία εβδομάδα αφού την κράτησε στην Premier League, ο Σαμ Άλαρνταϊς παραιτήθηκε απ΄την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας, καθώς δεν πήρε τις μεταγραφικές εγγυήσεις που ήθελε

Ο Σαμ Άλαρνταϊς σόκαρε τους φίλους της Κρίσταλ Πάλας, καθώς παραιτήθηκε απ'την ηγεσία του συλλόγου, παρά την επιτυχημένη πορεία.

Ο 62άχρονος έκατσε στον πάγκο των Λονδρέζων στις 23 Δεκεμβρίου και κατάφερε να την οδηγήσει στην αποφυγή του υποβιβασμού, με την εξασφάλιση της παραμονής να έρχεται μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Μόλις δύο μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ο Άλαρνταϊς παραιτήθηκε, αν είχε υπογράψει συμβόλαιο 2.5 ετών τον Δεκέμβρη, καθώς δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Λίγες μέρες πριν μάλιστα, σε συνέντευξή του, είχε αναφέρει πόσο πολύ τον βοήθησε η καλή πορεία με την Κρίσταλ Πάλας στο να ξεπεράσει το "σοκ" απ'την εθνική Αγγλίας, στον πάγκο τις οποίας έμεινε μόνο 67 μέρες, λόγω ενός σκανδάλου που ξέσπασε για αρνητικά σχόλια που είχε κάνει παλαιότερα για την αγγλική ομοσπονδία και για συμβουλές που έδινε για παράκαμψη μεταγραφικών κανόνων της FA.

Στην ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνία με άλλο σύλλογο, απλά θέλει να απολαύσει πράγματα της ζωής, κάτι που δεν επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμα ενός προπονητή στην Premier League.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ