PREMIER LEAGUE

Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι

Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι
Φαν Πέρσι Γουόκερ

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2011/12. Διαβάστε ακόμη ποιος πήρε το βραβείο του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή και ποια είναι η ιδανική ενδεκάδα.

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός, ο οποίος οδηγεί στην Πρέμιερ Λιγκ την κούρσα των σκόρερ με 27 τέρματα, αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς.

Από την αρχή της σεζόν ο 28χρονος άφησε το στίγμα του κάνοντας ό,τι μπορεί για να οδηγήσει την Άρσεναλ στην τετράδα του πρωταθλήματος. Σκόραρε με εντυπωσιακή συχνότητα, έσπασε το ρεκόρ του Τιερί Ανρί και όλα αυτά έκαναν τους ποδοσφαιριστές να τον ψηφίσουν καλύτερο παίκτη της χρονιάς.

Επ' αυτού ο Φαν Πέρσι (στο κέντρο στη φώτο) έγραψε το ακόλουθο στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter: "Ευχαριστώ την Άρσεναλ, τους συμπαίκτες μου, τους συναδέλφους μου και φυσικά τους φίλους μου και τους οπαδούς γι' αυτό το φοβερό βραβείο. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή".

Όσον αφορά το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή, αυτό κατέληξε στον Κάιλ Γουόκερ (αριστερά στη φώτο). Ο δεξιός μπακ της Τότεναμ στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έδειξε πως έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και κέρδισε τόσο τον συμπαίκτη του Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και τους Σέρχιο Αγκουέρο, Ντάνι Γουέλμπεκ, Ντάνιελ Στάριτζ και Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε και η καλύτερη ενδεκάδα για τη σεζόν που διανύουμε. Την απαρτίζουν οι: Τζόε Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Βινσέντ Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Νταβίδ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ