PREMIER LEAGUE

Ούτε καν σούταρε η Μπλάκμπερν!

Blackburn Rovers players stand dejected after conceding their second goal of the game
Νζονζί Πέντερσεν Γκουντγουίλι PA WIRE/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ούτε ένα σουτ δεν κατάφερε να κάνει η Μπλάκμπερν στον αγώνα με την Τότεναμ (29/4). Διαβάστε πότε συνέβη αυτό για τελευταία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ και ποια ομάδα το είχε κάνει.

Κάκιστη είναι η φετινή πορεία της Μπλάκμπερν, η οποία από την αρχή της σεζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματική.

Τα "ρόδα" δεν έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ δύσκολα θα αποφευχθεί.

Τόσο οι κακές εμφανίσεις τους όσο και οι μεγάλες κόντρες που είχε ο Στιβ Κιν με μερίδα των οπαδών, οι οποίοι έκαναν μέχρι και πορείες για να φύγει, αναμφίβολα θα ξεχαστούν δύσκολα στο εγγύς χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, με τη χθεσινή τους εμφάνιση (29/4) κόντρα στην Τότεναμ οι παίκτες της Μπλάκμπερν κατάφεραν κάτι πολύ σπάνιο, το οποίο θα μείνει στην ιστορία για περισσότερα χρόνια από όλα τα άλλα που έχουν γίνει φέτος στο "Ίγουντ Παρκ".

Ο λόγος για την αδυναμία τους να κάνουν έστω και ένα σουτ σε όλο το 90λεπτο! Τα "ρόδα" δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ολοκληρώσουν μία επιθετική τους προσπάθεια και έγιναν η πρώτη ομάδα μετά τη Γουέστ Μπρομ που έκανε κάτι ανάλογο.

Παρόλα αυτά, το εντυπωσιακό είναι πως το Δεκέμβριο του 2004 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι μπορεί η Γουέστ Μπρομ να μην είχε κάνει ούτε ένα σουτ, αλλά είχε κατορθώσει να σκοράρει! Πως; Ο Ρίτσαρντ Νταν είχε στείλει στο 85ο λεπτό την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και είχε χαρίσει στους "μπάγκις" το βαθμό της ισοπαλίας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ