PREMIER LEAGUE

Όλα τα παιχνίδια της Premier League βλέπει ο Λουκακού

Όλα τα παιχνίδια της Premier League βλέπει ο Λουκακού
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ρομελού Λουκακού αποκάλυψε πως κάθεται και βλέπει όλους τους αγώνες της Premier League. Διαβάστε ποιο είναι το κίνητρό του.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο ως δουλειά και δεν τους αρέσει να παρακολουθούν αγώνες, υπάρχουν άλλοι που παρακολουθούν ελάχιστα παιχνίδια γιατί δε θέλουν να "μεταφέρουν" τη δουλειά τους στο σπίτι, αλλά ο Ρομελού Λουκακού ανήκει σε μία ξεχωριστή και μάλλον σπάνια κατηγορία.

Ο Βέλγος επιθετικός αποκάλυψε μέσω της "Metro" πως δε χάνει παιχνίδι της Premier League. Βλέπει τα πάντα προκειμένου να παρατηρεί τις κινήσεις τόσο των επιθετικών όσο και των αμυντικών.

"Είναι αλήθεια ότι βλέπω κάθε λεπτό κάθε αγώνα του πρωταθλήματος. Μελετώ έτσι τις κινήσεις των άλλων επιθετικών και μαθαίνω τους αμυντικούς. Πραγματικά θέλω να είμαι ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, επομένως, μαθαίνω από τους καλύτερους βλέποντάς τους.

Μετά την προπόνηση πηγαίνω σπίτι και γράφω κάθε αγώνα. Έχω έναν δορυφόρο και απλώς βλέπω παιχνίδια. Ο στόχος μου είναι να γίνω ένας από τους καλύτερους".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ