PREMIER LEAGUE

Ο Μπόγιαν θυμήθηκε τα λόγια του Ανρί

Ο Μπόγιαν θυμήθηκε τα λόγια του Ανρί
© IAN HODGSON

Ο Μπόγιαν Κρκιτς αποκάλυψε πως θυμήθηκε τα λόγια του Τιερί Ανρί για χαλαρή ζωή στην Αγγλία, πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει στην Στόουκ

Ο Μπόγιαν Κρκιτς το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό, όμως προτίμησε να πάει στην Αγγλία και να φορέσει την φανέλα της Στόουκ.

Σε συνέντευξή του ο Σερβο-Καταλανός άσος τόνισε πως πριν πάρει την απόφασή του θυμήθηκε τα λόγια του Τιερί Ανρί, ο οποίος δέκα μέρες αφότου είχε αφήσει την Άρσεναλ από την Μπαρτσελόνα έλεγε στους νέους τους συμπαίκτες πόσο σοκαρισμένος είναι με τους ρυθμούς στην Ισπανία.

"Είχε παίξει στην Αγγλία πολλά χρόνια. Έλεγε πως στην Αγγλία ήταν εύκολα, οι άνθρωποι ποτέ δεν έρχονταν στο προπονητικό κέντρο και τους δημοσιογράφους τους έβλεπαν οι παίκτες μόνο μία φορά την εβδομάδα".

"Στην Βαρκελώνη είναι εντελώς διαφορετικά. 5000 άτομα είναι κάθε μέρα στην προπόνηση και οι δημοσιογράφοι είναι είναί κάθε μέρα", τόνισε ο Μπόγιαν και συνέχισε: "Αγαπάω το πάθος στην Βαρκελώνη, αλλά μου αρέσει εδώ (στην Αγγλία). Στην Ισπανία οι άνθρωποι δεν σέβονται τους παίκτες, όπως και στην Ιταλία. Η Αγγλία είναι ένας άλλος κόσμος, οι άνθρωποι θαυμάζουν τους παίκτες και τους σέβονται".

Έχοντας πετύχει 900 γκολ στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα ο Μπόγιαν ήταν για πολλούς ο νέος Μέσι. Όπως ο ίδιος τόνισε με τον Φρανκ Ράικαρντ στην τεχνική ηγεσία όλα ήταν καλά για αυτόν στην πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα, όμως μετά ανέλαβε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι απαιτήσεις του τελευταίου δεν επέτρεπαν πολλές ευκαιρίες στον 18άχρονο τότε άσο, ενώ ο ίδιος ο Μπόγιαν αναφέρει πως έχασε κάπως έτσι τα παιδικά του χρόνια, λόγω της πίεσης της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Ρόμα, Μίλαν και Άγιαξ (η Ρόμα τον είχε αποκτήσει, αλλά είχε όρο και τον έδωσε πίσω μετά από 2 χρόνια), ενώ το καλοκαίρι του 2014 η Στόουκ έδωσε 4.000.000 ευρώ στην "Μπάρτσα" και τον απέκτησε.

Ο Μπόγιαν θυμήθηκε τα λόγια του Ανρί
© GETTY IMAGES
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ