PREMIER LEAGUE

Ο Γουόλκοτ αρνήθηκε την προσφορά της Άρσεναλ

Ο Γουόλκοτ αρνήθηκε την προσφορά της Άρσεναλ

Ο Θίο Γουόλκοτ αρνήθηκε την τελική προσφορά της Άρσενάλ για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ καλοβλέπουν την περίπτωση του νεαρού άσσου.

Ο Γουόλκοτ είναι διακαής πόθος πολλών ομάδων γι' αυτό, και καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η Άρσεναλ ξεκίνησε συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο νεαρός επιθετικός μέσα στο Σαββατοκύριακο αρνήθηκε την τελική πρόταση της Άρσεναλ και με αυτό το τρόπο έδειξε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η προσφορά της ομάδας του έφτασε τα 95,000 ευρώ την εβδομάδα, για συμβόλαιο πέντε χρόνων, ποσό που δεν φάνηκε να καλύπτει τις απαιτήσεις του παίκτη. Σε αυτό συντελεί και το πολύ έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Βέβαια ήταν στραβό το κλίμα έγινε χειρότερο με την επιλογή νέου αρχηγού μετά την αποχώρηση Φαν Πέρσι. Ο Γουόλκοτ πίστευε ότι θα είναι μέσα στους αρχηγούς της ομάδας και όταν ο προπονητής διάλεξε τον Βερμάιλεν που είναι μόλις ένα χρόνο στην ομάδα ο νεαρός Άγγλος απογοητεύτηκε.

Με την άρνηση του ο παίκτης θέτει τον εαυτό του προς πώληση, και ίσως αυτό να γίνει στις τρεις μέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Πιο κοντά με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται να είναι στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα.

Ο κόσμος της ομάδας της Άρσεναλ είναι ήδη πικραμένος από την αποχώρηση Φαν Πέρσι , και η διαφαινόμενη αποχώρησή Γουόλκοτ μόνο δυσκολότερα κάνει τα πράγματα. Οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής θα διαμορφώσουν το κλίμα στην ομάδα για ολόκληρη τη χρονιά.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ