PREMIER LEAGUE

Ο Παγέτ ζήτησε να φύγει απ' τη Γουέστ Χαμ!

Ο Παγέτ ζήτησε να φύγει απ' τη Γουέστ Χαμ!

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, αποκάλυψε πως ο Ντιμιτρί Παγέτ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στα "σφυριά"!

Ο μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, Ντιμιτρί Παγέτ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα απ' τα "σφυριά", όπως αποκάλυψε ο Σλάβεν Μπίλιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Κροάτης τεχνικός υποστήριξε πως ο 29χρονος άσος δεν θέλει πλέον να φοράει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, αλλά απ' την πλευρά του συλλόγου δεν υπάρχει διάθεση πώλησής του. Μάλιστα, εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' τη συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού, καθώς, όπως τόνισε: "η ομάδα του προσέφερε τα πάντα".

"Είπαμε πως δεν θέλουμε να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας, όμως ο Παγέτ δεν θέλει να παίξει για εμάς. Θέλει να φύγει", υποστήριξε αρχικά ο Μπίλιτς και συνέχισε:

"Δεν πρόκειται να τον πουλήσουμε. Η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, του προσφέραμε τα πάντα, ήμασταν πάντα εκεί γι' εκείνον. Αισθάνομαι απογοήτευση. Αισθάνομαι θυμό. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση. Του προσφέραμε ένα πολυετές συμβόλαιο επειδή θέλουμε να μείνει στην ομάδα".

Ο Παγέτ μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2015 στη Γουέστ Χαμ, η οποία κατέβαλε το ποσό των 15.000.000 ευρώ στη Μαρσέιγ για να τον κάνει "δικό" της. Ο 29χρονος άσος ήταν απ' τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην ξέφρενη περσινή πορεία, μετρώντας 15 γκολ και 17 ασίστ σε 44 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Παρ' όλα αυτά, η φετινή σεζόν δεν είναι αντίστοιχη, καθώς η μέτρια πορεία της Γουέστ Χαμ έχει επηρεάσει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Γι' αυτό το λόγο, επιθυμεί να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλότερο επίπεδο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ