PREMIER LEAGUE

Ο Μπέινς έγραψε ιστορία κόντρα στη Σίτι

Ο Μπέινς έγραψε ιστορία κόντρα στη Σίτι

Το ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ήταν ξεχωριστό για τον Λέιτον Μπέινς καθώς ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα με τους αμυντικούς που έχουν τις περισσότερες ασίστ στην Premier League!

Η Έβερτον βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 74' της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι μετά το γκολ του Φερναντίνιο, όμως δεν ήταν διατεθειμένη να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι μέσα στο σπίτι της για δεύτερη σερί σεζόν απέναντι στους "πολίτες".

Έτσι, τέσσερα λεπτά αργότερα βρήκε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μπέινς να εκτελεί υποδειγματικά φάουλ από τα αριστερά και τον Νέισμιθ να νικάει στον αέρα τον Χαρτ και τους αμυντικούς της Σίτι για να υπογράψει το τελικό 1-1 .

Ο Μπέινς έγραψε ιστορία κόντρα στη Σίτι
© IAN HODGSON

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς των "ζαχαρωτών" αλλά και από τον... Μπέινς καθώς με αυτή την ασίστ που του πιστώθηκε, έγραψε ιστορία.

Συγκεκριμένα έγινε ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ επί εποχής Premier League (από το 1992 και μετά), με τον 30χρονο αριστερό μπακ της Έβερτον να μετράει πλέον 45, μία περισσότερη από τον -επίσης αριστερό μπακ- Γκρέιαμ Λε Σο που "μέτρησε" 44 παίζοντας για λογαριασμό των Μπλάκμπερν, Τσέλσι και Σαουθάμπτον.

Η 45η ασίστ του Μπέινς στην Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ