PREMIER LEAGUE

Ο κοντός Λένον ταίριαξε στην "κοντή" Έβερτον!

Ο κοντός Λένον ταίριαξε στην "κοντή" Έβερτον!

Η Έβερτον έκλεισε το deal με την Τότεναμ για την απόκτηση του Άαρον Λένον στο φινάλε των μεταγραφών και η "Mirror" αποκάλυψε τι είναι αυτό που ενώνει τα "ζαχαρωτά" με το νέο τους απόκτημα.

"Κάποιες ομάδες ταιριάζουν γάντι για κάποιες ομάδες. Ο Τζον Τέρι είναι βασικά η Τσέλσι. Ο Πίτερ Κράους ταιριάζει απόλυτα στη Στόουκ. Και τώρα, ο Άαρον Λένον φαντάζει ως ο τέλειος παίκτης για την Έβερτον", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Mirror", η οποία βγάζει στο φως της δημοσιότητας μία ωραία λεπτομέρεια που αφορά το συγκεκριμένο deal.

Ο κοντός Λένον ταίριαξε στην "κοντή" Έβερτον!

Λένον και Ντάιερ είναι οι δύο πιο κοντοί παίκτες στην Premier League

Αυτή έχει να κάνει με το... ύψος! Ο 27χρονος Άγγλος εξτρέμ είναι επίσημα ο πιο κοντός παίκτης του πρωταθλήματος όντας 165 εκατοστά ύψος (όσο είναι και ο Ντάιερ της Σουόνσι) και πηγαίνει στην πιο... κοντή ομάδα της Premier League, με τον μέσο όρο ύψους των παικτών της Έβερτον να είναι τα 180 εκατοστά.

Ο κοντός Λένον ταίριαξε στην "κοντή" Έβερτον!

Η Στόουκ είναι η πιο ψηλή ομάδα του πρωταθλήματος με 184 εκατοστά (μέσος όρος) ενώ η Έβερτον βρίσκεται στην 20η και τελευταία θέση

Όσον αφορά στα κίνητρα που ώθησαν τον Λένον να αφήσει την Τότεναμ αυτά έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής τους φέτος, καθώς ήταν βασικός σε μόλις 3 ματς Premier League ενώ δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε 17 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) που έχει αγωνιστεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ