PREMIER LEAGUE

Μυστήριο με Λαμέλα στην Τότεναμ

Liverpool's Roberto Firmino, left, blocks the shot of Tottenham's Erik Lamela, second left, while Liverpool's Jordan Henderson, second right, and Liverpool's Dejan Lovren look on during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane in London, Saturday, Aug. 27, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Liverpool's Roberto Firmino, left, blocks the shot of Tottenham's Erik Lamela, second left, while Liverpool's Jordan Henderson, second right, and Liverpool's Dejan Lovren look on during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at White Hart Lane in London, Saturday, Aug. 27, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Από τις 25 Οκτωβρίου και τον τραυματισμό στον μηρό κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Έρικ Λαμέλα δεν έχει επιστρέψει στη δράση. Διίστανται οι γνώμες για την ετοιμότητα του, σειρήνες από την Serie A ενόψει καλοκαιριού.

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την τελευταία εμφάνιση του Έρικ Λαμέλα με τη φανέλα της Τότεναμ, όταν ο Αργεντίνος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο μηρό, στην αναμέτρηση του Anfield με τη Λίβερπουλ στις 25/10/2016.

Ο Λαμέλα πέρασε μεγάλο μέρος της αποκατάστασης του στην Ρώμη και επέστρεψε στο Λονδίνο τον Γενάρη. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήθελε ο παίκτης να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Spurs, καθώς η τελευταία μαγνητική στον Αργεντίνο διεθνή είχε δείξει ότι το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί.

Γι' αυτό και τον περασμένο Γενάρη ο τεχνικός της Τότεναμ είχε εκφράσει την αισιοδοξία του πως σύντομα ο Λαμέλα θα επιστρέψει στην δράση.

Από τότε έχουν περάσει δύο ακόμη μήνες, με τον παίκτη να προπονείται μόνος του προσπαθώντας να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, την στιγμή που τα σενάρια στο Νησί τον θέλουν να μην ξαναπαίζει με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν.

Ενόψει του καλοκαιριού μάλιστα είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Αργεντίνος παραμείνει παίκτης του λονδρέζικου συλλόγου. Ήδη οι σειρήνες από την Serie A ηχούν στα αυτιά του Λαμέλα, με την Ίντερ να τσεκάρει σοβαρά την περίπτωση του.

Η Τότεναμ απέκτησε τα δικαιώματα του Λαμέλα το 2013, καταβάλλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόμα. Ο παίκτης εισπράττει 65.000 λίρες την εβδομάδα και το συμβόλαιο του με τους Spurs ολοκληρώνεται το 2018.

(AP Photo/Tim Ireland)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ