PREMIER LEAGUE

Μουρίνιο: "Εγώ και ο Φαν Χάαλ είμαστε σπουδαίοι προπονητές"

Μουρίνιο: "Εγώ και ο Φαν Χάαλ είμαστε σπουδαίοι προπονητές"
OFFSIDE SPORTS PHOTOGRAPHY 271-273 CITY ROAD, LONDON, EC1V 1LA

Ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε για την παρουσία του Λουίς Φαν Χαάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι δεν φοβάται τίποτα, αλλά εκφράστηκε γι' αυτόν με εγκωμιαστικά σχόλια.

Με άκρως θετικά σχόλια εκφράστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τον Λουίς Φαν Χάαλ, αν και δήλωσε πως δεν φοβάται με την παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα και στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος κόουτς είπε πως τον σέβεται πολύ και ανυπομονεί να τεθεί αντιμέτωπός του. Άλλωστε, έχει δουλέψει μαζί του στην Μπαρτσελόνα και οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά.

"Δε με προβληματίζει η παρουσία του και ανυπομονώ να παίξω αντίπαλος με τη Γιουνάιτεντ. Τίποτα δεν με προβληματίζει και στη συνέντευξη Τύπου που τον είδα, ήταν ο κλασικός Φαν Χάαλ. Ένας άνθρωπος ειλικρινής και ανοιχτός, όπως πάντα.

Είναι πολύ καλός προπονητής, θα είναι σπουδαίος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε και οι δύο σπουδαίοι προπονητές. Γεννηθήκαμε γι αυτό. Ο Λουίς ήταν ο καλύτερος προπονητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι καλός φίλος, πραγματικός. Τον σέβομαι πολύ", είπε ο Μουρίνιο για τον Ολλανδό προπονητή.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ