PREMIER LEAGUE

Μιραλάς: "Όλα είναι καλύτερα στην Αγγλία"

Μιραλάς: "Όλα είναι καλύτερα στην Αγγλία"
Κέβιν Μιραλάς Έβερτον

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς, μίλησε για την ζωή του στην Αγγλία χαρακτηρίζοντας την καλύτερη από αυτή που είχε στην Ελλάδα.

Με δηλώσεις του στον Τύπο του Βελγίου ο Κέβιν Μιραλάς, μίλησε για τη νέα του εμπειρία να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Έβερτον.

Ο Μιραλάς δεν δίστασε να κάνει σύγκριση τα όσα έχει δει τον πρώτο καιρό στην Αγγλία με τα όσα έζησε στην Ελλάδα.

" Όλα είναι καλύτερα εδώ: τα γήπεδα, τα σπίτια. φυσικά και το ποδόσφαιρο παίζεται πολύ πιο γρήγορα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χρονικό της μεταγραφής του: " Ήρθε ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μόγες στην Ελλάδα για να μου μιλήσει και αυτό σίγουρα ήταν κάτι που μου έδειξε πως με εμπιστεύεται. Τη μια μέρα έκανα προπόνηση με τον Ολυμπιακό και την επόμενη ήμουν σε ένα αεροπλάνο ταξιδεύοντας για το Λίβερπουλ.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ακόμη μένω σε ξενοδοχείο, αλλά ελπίζω πως με την επιστροφή μου από τις υποχρεώσεις μου με την εθνική ομάδα θα είναι όλα έτοιμα για να πάω στο νέο μου σπίτι".

Τέλος για τη θέση στην οποία αγωνίζεται τόνισε: " Γίνεται πολύς λόγος για τη θέση που παίζω. Μπορώ να παίξω σαν επιθετικός, αλλά και πίσω από τον φορ. Πιστεύω πως θα χρησιμοποιηθώ πίσω από τον σέντερ φορ. Για μένα είναι το ίδιο, απλώς θέλω να παίζω".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ