PREMIER LEAGUE

Μαντσίνι: "Αναντικατάστατος ο Τουρέ"

Μαντσίνι: "Αναντικατάστατος ο Τουρέ"

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι χαρακτήρισε αναντικατάστατο τον Γιαγιά Τουρέ στην Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα από την Σάντερλαντ την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε δυναμικά διασύροντας με 3-0 την Λίβερπουλ. Οι "πολίτες" πήραν ξανά το προβάδισμα στην βαθμολογία ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τον Ιταλό προπονητή της Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι η απώλεια του Γιαγιά Τουρέ.

Ο Ιβοριανός μέσος θα απουσιάσει λόγω των υποχρεώσεων του στο Κόπα Άφρικα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στο κέντρο της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μαντσίνι.

" Η αντίδραση μας ήταν σωστή μετά την ήττα από την Σάντερλαντ. Αξίζαμε να κερδίσουμε 3-0 εκείνο το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που αντιδράσαμε με αυτό τον τρόπο. Δείξαμε διάθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ορισμένα προβλήματα αλλά τα ξεπεράσαμε και βρήκαμε λύσεις. Χρειαζόμαστε αυτό το πνεύμα που είχαμε σήμερα και χωρίς τον Τουρέ.

Προσπαθώ να βρω τον αντικαταστάτη του στην ομάδα αλλά δεν μπορώ. Είναι πολύ σημαντικός με τον τρόπο που παίζει και έχει μεγάλη επίδραση στην ομάδα γι΄αυτό θα μας λείψει. Αν μείνουμε στην κορυφή στο τέλος του μήνα τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Χωρίς τον Τουρέ θα είναι πολύ δύσκολα".

Η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται απέναντι στην Νιουκάστλ έχοντας την δυνατότητα να βρεθεί ξανά ισόβαθμη με την συμπολίτισσα της.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ