PREMIER LEAGUE

"Κλωτσάει" για Γουέστ Μπρομ ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Το μέλλον του Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία της Γουέστ Μπρομ είναι στον "αέρα", ο Μάρκο Σίλβα είναι ο "εκλεκτός" για την αντικατάστασή του, αλλά δεν συγκινείται ιδιαίτερα από την προοπτική.

Ώρες... μετρά ο Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ. Αν και υπάρχουν "φωνές" στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας που ζητούν να δοθεί πίστωση χρόνου στον 56χρονο Άγγλο τεχνικό μέχρι και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ (3/3, 17:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League, τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα θέτουν το μέλλον του στον "αέρα".

Ο "εκλεκτός" για την τεχνική ηγεσία των "baggies" είναι ο πρώην προπονητής των Εστορίλ, Σπόρτινγκ, Ολυμπιακού, Χαλ και Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έχει δεχθεί ήδη την προσέγγιση από τη Γουέστ Μπρομ, αλλά δεν φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος από την προοπτική να εργαστεί στην τελευταία ομάδας της κατάταξης της Premier League (20 βαθμούς σε 28 ματς, στο -7 από την 17η Κρίσταλ Πάλας).

Η Γουέστ Μπρομ πανηγύρισε την τελευταία της νίκη στις 13 Ιανουαρίου, έκτοτε μετρά μία ισοπαλία και τέσσερις διαδοχικές ήττες σε αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ