PREMIER LEAGUE

Η Τότεναμ ανακοίνωσε Λαμέλα

Η Τότεναμ ανακοίνωσε Λαμέλα

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα, ανακοινώνοντας επίσημα τη συμφωνία της με τη Ρόμα. Επίσημα "σπιρούνι" και ο Βλαντ Κίρικες.

Η Ρόμα γνωστοποίησε την Τετάρτη μέσω επίσημης ανακοίνωσης την παραχώρηση του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ και δύο ημέρες αργότερα έκλεισε και τυπικά το θέμα της μεταπήδησης του παίκτη στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/8) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τη συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του 21χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, χωρίς πάντως να αναφέρουν τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Αυτό που είναι δεδομένο πάντως είναι πως τα "σπιρούνια" έκαναν μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία τους με τις 26 εκ.λίρες που έδωσαν για την απόκτησή του, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που είχαν κάνει το ίδιο καλοκαίρι τόσο με τον Παουλίνιο όσο και με τον Ρομπέρτο Σολδάδο.

Ο Λαμέλα αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Ρίβερ Πλέιτ και αγωνίστηκε σε 40 ματς πριν μεταπηδήσει στη Ρόμα το 2011, με την οποία αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 21 γκολ (15 στην περασμένη Serie A).

Ο Αργεντίνος άσος, ο οποίος μετράει τρεις συμμετοχές με την "αλμπισελέστε", θα είναι στη διάθεση του Αντρέ Βίλας-Μπόας για το σπουδαίο κυριακάτικο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο "Emirates" (3η αγωνιστική της Premier League).

Σημειώνεται πως η μεταγραφή του Λαμέλα είναι η δεύτερη εντός της ημέρας για την Τότεναμ, η οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την απόκτηση του Βλαντ Κίρικες, πληρώνοντας 8.500.000 λίρες στη Στεάουα για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Κίρικες έκανε το ντεμπούτο του στη Στεάουα τον Ιούλιο του 2011 και συνέβαλε ώστε η ομάδα του να φτάσει πέρυσι στην κατάκτηση του ρουμανικού πρωταθλήματος, με τον απολογισμό του την περασμένη διετία να είναι 62 ματς και 4 γκολ με τη φανέλα της Στεάουα.

Τα tweet της Τότεναμ για Κίρικες και Λαμέλα:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ