PREMIER LEAGUE

Η Σουόνσι προσέλαβε τον βοηθό του Αντσελότι

Η Σουόνσι προσέλαβε τον βοηθό του Αντσελότι
Κλέμεντ-Μπάγερν

Ο Πολ Κλέμεντ φεύγει από τη... σκέπη του Κάρλο Αντσελότι μετά από συνεργασία σε Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ και Μπάγερν και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι.

Η Σουόνσι βρήκε τον τρίτο φετινό προπονητή της στο πρόσωπο του βοηθού του Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν, Πολ Κλέμεντ.

Ο 44χρονος Άγγλος εργάζεται εδώ και δύο δεκαετίες ως βοηθός ή γυμναστής σε διάφορες ομάδες, με εξαίρεση ένα διάστημα της σεζόν 2015-2016, στην οποία εργάστηκε ως πρώτος τεχνικός στην Championship και στην Ντέρμπι, διαδεχόμενος τον Στιβ Μακλάρεν.

Ο ουαλικός σύλλογος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και είχε ήδη απολύσει τους Φραντσέσκο Γκουιντολίν και Μπομπ Μπράντλεί.

Οι Βαυαροί έδωσαν ειδική άδεια στον Κλέμεντ να συζητήσει με τη Σουόνσι τις τελευταίες ημέρες και δεν ταξίδεψε στην Ντόχα του Κατάρ, όπου οι πρωταθλητές Γερμανίας θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία και θα δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Το καλοκαίρι, η Μπάγερν είχε εμποδίσει τον Σαμ Άλαρνταϊς να πάρει τον Κλέμεντ ως βοηθό στην εθνική Αγγλίας, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και τώρα.

Ο Κλέμεντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών, έχει εργαστεί ως βοηθός του Αντσελότι σε Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν, ενώ από το 1996 έχει υπάρξει προπονητής ακαδημιών σε Τσέλσι και Φούλαμ, γυμναστής σε εθνική Ιρλανδίας κ-21, Τσέλσι και Μπλάκμπερν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ