PREMIER LEAGUE

Η "Αγία Τριάδα" της Λίβερπουλ

Η "Αγία Τριάδα" της Λίβερπουλ

O Τζέιμι Κάραγκέρ, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Σάμι Χίπια έχουν παίξει μαζί τα περισσότερα ματς από κάθε άλλο τρίο παικτών ομάδας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι τρεις παίκτες που έπαιξαν μαζί τα περισσότερα ματς στην ιστορία της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι οι Τζέιμι Κάραγκέρ, Στίβεν Τζέραρντ και Σάμι Χίπια. Συμπλήρωσαν 240 συμμετοχές στους "ρεντς" περισσότερες από κάθε άλλο τρίο ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γκάραγκερ αγωνίστηκε στην Λίβερπουλ από το 1996 μέχρι το 2013. Ο Σάμι Χίπια από το 1999 έως το 2009 και ο Τζέραρντ από το 1998 μέχρι το τέλος της σεζόν. Η "Αγία Τριάδα" της Λίβερπουλ ξεπέρασε το αντίστοιχο τρίο της Τσέλσι των Λάμπαρντ, Τέρι και Τσεχ με 234 συμμετοχές αλλά και την τριάδα της Μάντσεστερ Γ. με τους Νέβιλ, Σκόουλ και Γκιγκς με 216 συμμετοχές.

Στην 4η θέση της λίστας βρίσκεται η τριάδα της Λίβερπουλ Γκάραγκέρ, Ρέινα και Τζέραρντ με 201 συμμετοχές ενώ την δεκαετία του '90 οι Σίμαν, Ντίξον και Γουίντερμπερν συμπλήρωσε 187 κοινές συμμετοχές στην Άρσεναλ.

Στην Έβερτον οι Μπέιν, Οσμάν και Χάουαρντ είχαν 184 συμμετοχές ως συμπαίκτες και οι Γιασκελάινεν, Νόλαν και Γκάρντερ αγωνίστηκαν μαζί σε 183 ματς της Μπόλτον. Δείτε το γράφημα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ