PREMIER LEAGUE

Φεύγουν Ρότζερς και άλλοι 10 από Λίβερπουλ

Φεύγουν Ρότζερς και άλλοι 10 από Λίβερπουλ
© KIERAN MCMANUS / BPI

Διάπλατα θα ανοίξουν οι πόρτες του "Άνφιλντ" για να αποχωρήσουν οι Μπρένταν Ρότζερς και αρκετοί παίκτες της Λίβερπουλ, ίσως μέχρι και 10!

Μαζική έξοδος αναμένεται το καλοκαίρι από το "Άνφιλντ", έπειτα από την απογοητευτική σεζόν της Λίβερπουλ.

Αποτυχία σε Premier League, Champions League, Europa League και τελικά αποκλεισμός στον ημιτελικό του FA Cup από την Άστον Βίλα, για μία ακόμη χρονιά χωρίς τρόπαιο.

Το σίγουρο είναι πως θα φύγει ο αρχηγός, Στίβεν Τζέραρντ (έχει υπογράψει LA Galaxy), με τον Τζόρνταν Χέντερσον να φορά το περιβραχιόνιο και τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα είναι ήσυχοι στον σύλλογο, αφού όταν έπαιζε ο Χέντερσον και έλειπε ο Τζέραρντ τα πράγματα ήταν πάντα καλύτερα.

Έπειτα από την αποτυχία και στο FA Cup θεωρείται πολύ πιθανό να λυθεί η συνεργασία με τον προπονητή, Μπρένταν Ρότζερς, όπου βέβαια ο μεγάλος στόχος είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Επιστρέφοντας στους παίκτες, ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την στάση του έχει απογοητεύσει πολλούς και δεν αποκλείεται να γίνει μεγάλη πώληση, αν και όλοι θα προτιμούσαν να πει εύκολα το "ναι" σε νέο συμβόλαιο αφού τελειώσει το πρωτάθλημα και να παραμείνει.

Χέντερσον, Κοουτίνιο και Στάριτζ έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια και σε αυτούς θα χτιστεί η νέα ομάδα (ο Χέντερσον υπέγραψε την Δευτέρα μέχρι το 2020). Ο Μάρτιν Σκρτελ ακόμη δεν έχει συμφωνήσει και η Βόλφσμπουργκ τον έχει στο... στόχαστρο.

Αν υπάρχει σχετικά καλή πρόταση για Μάριο Μπαλοτέλι θα πουληθεί με... κορδελίτσα, ενώ στην Ισπανία θα επιστρέψει ο Χάβι Μανκίγιο που επίσης απογοήτευσε.

Εκτός του Μπαλοτέλι, άλλοι δύο επιθετικοί ίσως αποτελέσουν παρελθόν, οι Φάμπιο Μπορίνι και Ρίκι Λάμπερτ. Τα συμβόλαια των Κολό Τουρέ και Γκλεν Τζόνσον λήγουν, ίσως φύγουν και οι δύο, ενώ περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει έχει ο πρώτος.

Ο 10ος υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας, Μπραντ Τζόουνς, καθώς οι "κόκκινοι" θέλουν να αποκτήσουν πορτιέρε αξίας για να υπάρχει ανταγωνισμός με τον Σιμόν Μινιολέ.

Φεύγουν Ρότζερς και άλλοι 10 από Λίβερπουλ
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ