PREMIER LEAGUE

Φαν Χάαλ VS Κλοπ, οι συναντήσεις στη Γερμανία

Φαν Χάαλ VS Κλοπ, οι συναντήσεις στη Γερμανία

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο απόλυτο ντέρμπι του Νησιού, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Λουίς Φαν Χάαλ έχουν προηγούμενα από τις αναμετρήσεις τους στη Bundesliga. (VIDEOS)

Το απόλυτο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου διεξάγεται στο Άνφιλντ την Κυριακή (17/1), όπου η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές έκρινε τίτλους, τη σήμερον ημέρα ο στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα και η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο, αυτό δεν αφαιρεί έστω και στο ελάχιστο την αίγλη του...

Οι δύο προπονητές, ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Λουίς Φαν Χάαλ, θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην Premier League, όμως έχουν συναντηθεί στο παρελθόν στη Bundesliga. Ο Κλοπ καθοδηγώντας τη Ντόρτμουντ και ο Φαν Χάαλ προπονώντας τη Μπάγερν Μονάχου.

Η προϊστορία τους περιλαμβάνει 4 παιχνίδια και είναι απόλυτα μοιρασμένη: μετρούν από δύο νίκες έκαστος, με τον Ολλανδό να νικά τη σεζόν 2009-2010 και τον Γερμανό την επόμενη, 2010-2011. Ο Φαν Χάαλ υπερέχει στα γκολ, έχοντας 9 έναντι 7 του Κλοπ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια Κλοπ VS Φαν Χάαλ:

12 Σεπτεμβρίου 2009, Ντόρτμουντ - Μπάγερν 1-5

13 Φεβρουαρίου 2010, Μπάγερν - Ντόρτμουντ 3-1

3 Οκτωβρίου 2010, Ντόρτμουντ - Μπάγερν 2-0

26 Φεβρουαρίου 2011, Μπάγερν - Ντόρτμουντ 1-3

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ