PREMIER LEAGUE

Έτσι θα ήταν η βαθμολογία με αφετηρία τη Boxing Day

Έτσι θα ήταν η βαθμολογία με αφετηρία τη Boxing Day

Ποιά ομάδα θα ήταν στην κορυφή αν η Premier League ξεκινούσε την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων και ποιά "ισχυρή" θα έμενε εκτός CL; Η "Daily Mail" έκανε τους υπολογισμούς και δίνει τις απαντήσεις.

Ποιά ομάδα θα ήταν στην κορυφή της Premier League εάν το πρωτάθλημα ξεκινούσε την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων και ποιοί "ισχυροί" θα έμεναν εκτός τετράδας; Η Daily Mail έκανε τους υπολογισμούς και τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.

Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ δίνουν μεγάλη μάχη για να καταφέρουν η κάθε μία να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Champions League, ωστόσο αν λάμβανε κανείς υπόψη τα αποτελέσματα των ομάδων από την 26η Δεκεμβρίου (Boxing Day) και μετά θα διαπίστωνε πως και οι τρεις αυτές ομάδες θα ήταν μέσα στο στόχο τους.

Η Λίβερπουλ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα μετά τα Χριστούγεννα έχοντας απολογισμό 6 νίκες και 2 ισοπαλίες (20 βαθμοί), η Άρσεναλ την ακολουθεί κατά πόδας έχοντας 18 βαθμούς με 6 νίκες και 2 ήττες (από Σαουθάμπτον και Τότεναμ), ενώ την τετράδα -στην ειδική βαθμολογία που επιμελήθηκε η Daily Mail- συμπληρώνουν οι Τότεναμ και Σαουθάμπτον.

Θέση στην τετράδα διεκδικούν επίσης Τσέλσι και Στόουκ (σε περίπτωση που νικήσουν απόψε) ενώ αντίθετα η διεκδικήτρια του τίθτλου Μάντσεστερ Σίτι μένει εκτός ακόμα και αν φύγει απόψε με το τρίποντο από το "Μπριτάνια"...

Δείτε την ειδική βαθμολογία από τις 26 Δεκεμβρίου και μετά:

Έτσι θα ήταν η βαθμολογία με αφετηρία τη Boxing Day
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ