PREMIER LEAGUE

Επιβεβαίωσε για Φέρντιναντ και Κόκερ ο Ρέντναπ

Επιβεβαίωσε για Φέρντιναντ και Κόκερ ο Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ δήλωσε πως περιμένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρίο Φέρντιναντ και πως υπάρχει συμφωνία με την Κάρντιφ για τον Στίβεν Κόκερ.

Το βάρος στην αμυντική γραμμή της ομάδας του έχει ρίξει ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος προσδοκά να κάνει δύο πολύ σημαντικές προσθήκες. Η μία είναι γνωστή εδώ και καιρό και αφορά τον Ρίο Φέρντιναντ. Ωστόσο, ο Άγγλος τεχνικός προσπαθεί να αποκτήσει και παρτενέρ του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις δύο περιπτώσεις να διαφέρουν.

Για τον Φέρντιναντ δήλωσε στην "Telegraph": "Ο Ρίο έχει συμφωνήσει να έρθει κι ελπίζουμε αυτό να γίνει μόλις επιστρέψει από το Μουντιάλ. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε προβλήματα και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν ολοκληρωθεί. Ήταν στην κορυφή της λίστας μας από τη στιγμή που έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μας βοηθήσει πολύ σημαντικά με την ποιότητα και την εμπειρία του".

Ακόμη αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε ΚΠΡ και Κάρντιφ για τον Στίβεν Κόκερ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων της Premier League: "Έχουμε συμφωνήσει με την Κάρντιφ για το ποσό και τώρα εξαρτάται από τον Στίβεν. Τον γνωρίζω πολύ καλά από την Τότεναμ και ανέκαθεν είχε φοβερές προοπτικές. Ελπίζω να ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ