PREMIER LEAGUE

Επιμένει για Μιραλάς η Τότεναμ

Επιμένει για Μιραλάς η Τότεναμ
Μιραλάς

Μπορεί η Έβερτον να έβαλε στοπ στις ορέξεις της Τότεναμ για τον Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο οι Spurs είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα προσφορά, βάζοντας στα ανταλλάγματα και τον Άαρον Λένον.

Το καλοκαίρι του 2016 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Κέβιν Μιραλάς με την Έβερτον, με τα "ζαχαρωτά" να έχουν μπροστά τους μια "καυτή πατάτα", όσον αφορά το μέλλον του παίκτη στο "Goodison Park".

Ο Βέλγος διεθνής κυνηγός μετακόμισε στην ομάδα του Λίβερπουλ το 2012 έναντι σχεδόν 7 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό και μέχρι σήμερα μετράει 89 συμμετοχές με 25 γκολ και 23 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει ήδη 8 τέρματα και 3 ασίστ σε 19 συνολικά εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να έχουν εμφανιστεί επίδοξοι μνηστήρες για την περίπτωση του.

Η Τότεναμ βρίσκεται στο κατόπι του ποδοσφαιριστή, αφού ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αναζητά έναν ακραίο επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα και την δημιουργία. Η Έβερτον απέρριψε σε πρώτη φάση την κίνηση των Spurs για το αν παραχωρεί τον παίκτη, ωστόσο οι Λονδρέζοι δεν το βάζουν κάτω.

Η διοίκηση της Τότεναμ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μιραλάς, προσφέροντας ως αντάλλαγμα εκτός από χρήματα και τον Άαρον Λένον, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ποκετίνο. Ερωτηματικό στο "White Hart Lane" είναι και η παρουσία του Άντρος Τάουνσεντ, για την ώρα όμως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Η Έβερτον θα επιχειρήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 28χρονου Βέλγου, αν όμως δεν βρει ανταπόκριση τότε θα κοιτάξει να πάρει τα καλύτερα δυνατά ανταλλάγματα για την παραχώρηση του. Ο Μιραλάς θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα με καλύτερες προοπτικές, τουλάχιστον όσον αφορά την συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα και κυρίως το Champions League.

Δυνατότητα που μπορεί να του δώσει η Τότεναμ αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επίσης τον έχει στα υπόψιν. Ενδιαφέρον για τον Μιραλάς έχει εκφράσει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ μπορεί να δώσει έως και 18 εκ. ευρώ στην Έβερτον, προκειμένου να πείσει τον αγγλικό σύλλογο να συναινέσει στην παραχώρηση του παίκτη.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ