PREMIER LEAGUE

Δεύτερη πρόσκληση σε Μουρίνιο για κρασί

Δεύτερη πρόσκληση σε Μουρίνιο για κρασί

Μετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ο Κλαούντιο Ρανιέρι δηλώνει πως εάν ο Μουρίνιο του έκανε πρόταση για ένα ποτήρι κρασί θα την αποδεχόταν.

Φαίνεται ότι ο οίνος είναι το μέσο συμφιλίωσης πολλών προπονητών με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Την αρχή έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι, υποστήριξε ότι "αν με καλέσει ο Μουρίνιο να πιούμε κρασί μετά το ματς, θα αποδεχόμουν την πρόκληση".

Στα ίδια βήματα συναινετικής διάθεσης βαδίζει και ο Ιταλός τεχνικός της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος χρησιμοποίησε πάνω-κάτω την ίδια φράση για να καταδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα με τον Πορτογάλο συνάδελφό του της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει και της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο στις 14:30 για την 6η αγωνιστική της Premier League.

"Η σχέση μου με τον Μουρίνιo κρατά πολλά χρόνια. Είναι καλός προπονητής, έξυπνος και φανταστικός άνθρωπος. Θυμάστε που είχαμε το Soccer Aid ματς το καλοκαίρι; Προπόνησα την ομάδα "Υπόλοιπος Κόσμος" απέναντι στην αγγλική ομάδα του Ζοζέ. Λατρεύω το κρασί. Εάν με προσκαλούσε, θα έπινα μαζί του", υποστήριξε ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

Βέβαια, μπορεί να το κάνει και για γούρι. Ο Γκουαρδιόλα μετά τη δήλωση, είδε την ομάδα του να νικά με 2-1 τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ