PREMIER LEAGUE

Δεν υπολογίζεται ο Μπριτζ

Δεν υπολογίζεται ο Μπριτζ

Την πόρτα της εξόδου δείχνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Γουέιν Μπριτζ, ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν έχει μέλλον στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τον νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό πρέπει να αναζητήσει ο Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την σεζόν που διανύουμε ο Μπριτζ έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι για τον θεσμό του Κάρλινγκ Καπ απέναντι στην Μπέρμπιγχαμ.

Χαρακτηριστικό της αδιαφορίας του Μαντσίνι προς τον Μπριτζ, αποτελεί το γεγονός ότι δεν ήταν ούτε στον πάγκο στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, παρότι οι Κλισί και Κολάροφ είχαν αποκλειστεί από την αποστολή.

" Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι παίκτες έχουν την δυνατότητα να παίξουν στην Τσάμπιονσιπ και όχι στην Πρέμιερ Λιγκ δεν το κάνουν. Γιατί ένας παίκτης θέλει να μείνει σε μία ομάδα ενώ δεν παίζει. Όταν ένας παίκτης είναι νέος δεν παίζει για τα λεφτά αλλά για την ευχαρίστηση. Κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει αυτό στο μυαλό του.

Ο Μπριτζ είναι καλός παίκτης και είχε δύο τρεις ευκαιρίες το καλοκαίρι να φύγει και μία από αυτές ήταν η Σέλτικ η οποία είναι ένας πολύ καλός σύλλογος. Προπονείται με την ομάδα αλλά και με τους νέους. Είναι δύσκολο γι' αυτόν απλά να προπονείται", δήλωσε ο Μαντσίνι φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Μπριτζ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ