PREMIER LEAGUE

Δεν τα βρίσκουν Τότεναμ και Κέιν

Δεν τα βρίσκουν Τότεναμ και Κέιν
PHOTOGRAPH: BEN SAWYER/BEN SAWYE

Σε "ναυάγιο" φαίνεται πως καταλήγει η διαπραγμάτευση ανάμεσα σε Τότεναμ και Χάρι Κέιν. Διαβάστε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως "οδηγείται" η διαπραγμάτευση ανάμεσα σε Τότεναμ και Χάρι Κέιν. Ο 23χρονος επιθετικός ζητά αύξηση στις αποδοχές του, αλλά η διοίκηση της ομάδας δεν δείχνει πρόθυμη να κάνει πράξη τα θέλω του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2020, αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζήτηση, έτσι ώστε να παραταθεί η συνεργασία. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να πραγματοποιηθεί, μιας και δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό κομμάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει μόνο στο ότι διαφωνούν χωρίς, ωστόσο, να έχει ανανεωθεί το ραντεβού. Περίπτωση που θυμίζει εκείνη του Ουγκό Λορίς.

Το τρέχον συμβόλαιο προσφέρει στον Κέιν κάτι παραπάνω από 3,3 εκ. ευρώ τον χρόνο. Ποσό, το οποίο φαίνεται να μην τον καλύπτει, μιας και δηλώνει ανοιχτά την επιθυμία του να μπει στο... κλαμπ με τους ακριβοπληρωμένους της ομάδας. Ένας απ' αυτούς είναι ο Μουσά Σισοκό, ο οποίος πήρε μεταγραφή απ' τη Νιούκασλ για τα "σπιρούνια" το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, αμείβεται με παραπάνω από 5 εκ. ευρώ ετησίως.

Επιπλέον, όσο Κέιν και Τότεναμ δεν τα βρίσκουν οι υποψήφιοι "μνηστήρες" μπορούν να ελπίζουν, ότι θα εντάξουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ της περσινής Premier League (σ.σ. τη σεζόν 2015/16 σκόραρε 25 φορές σε 38 αναμετρήσεις). Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι δηλώνουν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον Χάρι Κέιν. Εξέλιξη που ίσως επηρεάσει την επόμενη προσφορά του προέδρου, Ντάνιελ Λέβι.

Ο Χάρι Κέιν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Τότεναμ τον Ιούλιο του 2010 σε ηλικία 17 ετών. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 134 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 67 τέρματα. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί δανεικός σε Λέιτον Όριεντ, Μίλγουολ, Νόργουιτς και Λέστερ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ