PREMIER LEAGUE

"Αρχάριος μπροστά στον Φέργκιουσον ο Μαντσίνι"

"Αρχάριος μπροστά στον Φέργκιουσον ο Μαντσίνι"
Φέργκιουσον Μαντσίνι

Ο Γκόρντον ΜακΚουίν αναφέρθηκε στη διαφορά ποιότητας μεταξύ των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ρομπέρτο Μαντσίνι. Διαβάστε ακριβώς τι είπε για τους δύο τεχνικούς και τα προγνωστικά του για τον τίτλο στην Αγγλία.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταλήξει και φέτος η Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον Γκόρντον ΜακΚουίν.

Ο λόγος είναι η διαφορά κλάσης μεταξύ των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ διεκδικούν τον τίτλο, στη μάχη για τον οποίο η Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα, και ο πρώην παίκτης της θεωρεί πως δε θα αλλάξει τίποτα ως το τέλος. Αιτία σύμφωνα με όσα δήλωσε στο goal.com είναι η αξία του Φέργκιουσον, αλλά και η έλλειψη εμπειριών του Μαντσίνι, τον οποίο χαρακτήρισε αρχάριο μπροστά στον Φέργκι.

"Ο προπονητής της Σίτι είναι αρχάριος μπροστά στον Σερ Άλεξ, όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ τουλάχιστον. Αυτό θα αποδειχτεί καθοριστικό και είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα καταλήξει και πάλι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" είπε ο ΜακΚουίν και προσέθεσε:

"Έχει συμβεί μία μεγάλη ανατροπή, επειδή η Γιουνάιτεντ είναι αμείλικτη. Αυτό δείχνει πόσο καλή δουλειά κάνει ο Σερ Άλεξ στο Ολντ Τράφορντ. Είναι εθισμένος στη δουλειά, έχει απίστευτες γνώσεις και την επιθυμία να είναι επιτυχημένος, στοιχεία που λείπουν από αρκετούς προπονητές σε αυτή την ηλικία".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ