PREMIER LEAGUE

Απόλυτο τον Μάρτιο Λίβερπουλ & Έβερτον

Απόλυτο τον Μάρτιο Λίβερπουλ & Έβερτον

Λίβερπουλ και Έβερτον νίκησαν όλα τα ματς του Μαρτίου και οι ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ ίσως τερματίσουν για πρώτη φορά μαζί στην 4άδα από το 1988

Στα 10 ματς της Premier League που έπαιξαν Λίβερπουλ και Έβερτον τον Μάρτιο οι ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ νίκησαν και τα 10, βάζοντας συνολικά 30 τέρματα και δέχτηκαν 12.

Η επίδοσή τους αυτή έφερε τους "κόκκινους" στην κορυφή και τα "ζαχαρωτά" στην 5η θέση, με 4 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ και με ματς λιγότερο.

Την επόμενη Κυριακή η Έβερτον μάλιστα υποδέχεται την Άρσεναλ και με νίκη θα έχει τον πρώτο λόγω για την κατάκτηση της 4ης θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Στόχος πλέον για την Λίβερπουλ είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι σε δύο εβδομάδες φαντάζει τελικός.

Η πρόκριση απευθείας στους ομίλους του Champions League θεωρείται δεδομένη, ενώ αν καταφέρει και η Έβερτον να φτάσει εκεί θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ θα παίξουν αμφότερες στην διοργάνωση, λογικό βέβαια, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που γενικά θα παίξει η Έβερτον.

Η τελευταία φορά που Έβερτον και Λίβερπουλ τερμάτισαν και δύο στην πρώτη τετράδα ήταν το 1988, χρονιά που οι "κόκκινοι" είχαν κατακτήσει τον τίτλο και τα "ζαχαρωτά" είχαν πάρει την 4η θέση, ενώ η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ είχε τερματίσει στην 5άδα ήταν πριν έξι χρόνια!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ