PREMIER LEAGUE

Αποκλεισμό για Γιουνάιτεντ & Σίτι θέλει ο Ρέντναπ

Αποκλεισμό για Γιουνάιτεντ & Σίτι θέλει ο Ρέντναπ

Την πεποίθησή του ότι θα πρέπει οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ να τεθούν εκτός Europa League εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ. Διαβάστε το σκεπτικό του.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρωτοπόρος της φετινής Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, πήραν την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League και καλούνται να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια από τη φάση των "32" του Europa League, με το γεγονός αυτό να μην βρίσκει ωστόσο σύμφωνο τον Χάρι Ρέντναπ.

"Πως μπορείς να πηγαίνεις από το Champions League στο Europa League; Αποκλείεσαι, μένεις εκτός, πάει και τελείωσε", τόνισε ο τεχνικός της Τότεναμ, επιχειρώντας μάλιστα να τεκμηριώσει μέσω παραδείγματος την άποψή του.

"Εάν αποκλειστείς στο Κύπελλο Αγγλίας δεν συνεχίζεις από τα ημιτελικά του League Cup. Είναι απίστευτο. Δεν το καταλαβαίνω".

Υπενθυμίζεται ότι η Τότεναμ είναι φέτος τρίτη στο πρωτάθλημα και σε απόσταση αναπνοής από τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τα "σπιρούνια" έχουν και ένα ματς λιγότερο, το εξ αναβολής της πρεμιέρας με την Έβερτον), ενώ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" συγκεντρώνουν ελάχιστες ελπίδες για να προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ