PREMIER LEAGUE

Ανατροπή με Τόρες η Τσέλσι

Chelsea's Fernando Torres, left, celebrates scoring a goal with Branislav Ivanovic, center, and Juan Mata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Reading at Stamford Bridge Stadium in London, Wednesday,Aug. 22, 2012. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Fernando Torres, left, celebrates scoring a goal with Branislav Ivanovic, center, and Juan Mata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Reading at Stamford Bridge Stadium in London, Wednesday,Aug. 22, 2012. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Τσέλσι έκανε ανατροπή με γκολ του Τόρες στο 81' και επικράτησε 4-2 της Ρέντινγκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", παίρνοντας 2η νίκη σε ισάριθμα ματς. Καταπληκτικός ο Εντέν Αζάρ (video)

Η Τσέλσι νίκησε με 4-2 την Ρέντινγκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην Premier League.

Η επικράτηση για τους "μπλε" ήταν πολύ δύσκολη, καθώς μπορεί να προηγήθηκαν στο 18' με εκτέλεση πέναλτι του Λάμπαρντ, όμως η Ρέντινγκ προηγήθηκε με 2-1 χάρη στα γκολ των Πογκρεμπνιάκ στο 25' και Γκάθρι στο 29'.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ήρθε στο 69' από τον Γκάρι Κέιχιλ και η λύτρωση στο 81' με τον Φερνάντο Τόρες να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ του Ισπανού, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος σκόραρε σε κενό τέρμα στο 95', καθώς ο Φεντερίτσι είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση.

Η αναμέτρηση είναι για 3η αγωνιστική (δεν έχει γίνει η 2η) και διεξήχθη διότι την Παρασκευή 31 Αυγούστου η Τσέλσι θα παίξει στο ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Super Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ έκανε την ασίστ στα γκολ των Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς, ενώ κέρδισε και το πέναλτι. Στο ματς της πρεμιέρας με την Γουίγκαν είχε επίσης κερδίσει πέναλτι και είχε ασίστ.

Από τα 6 γκολ της Τσέλσι δηλαδή έχει 3 ασίστ, 2 κερδισμένα πέναλτι, ενώ σε αυτό του Τόρες δίνει την πάσα στον Άσλεϊ Κόουλ για να κάνει αυτός την ασίστ στον Ισπανό.

Σκόρερς: 18' πέν. Λάμπαρντ, 69' Γκάρι Κέιχιλ, 81' Τόρες, 95' Ιβάνοβιτς / 25' Πογκρεμπνιάκ, 29' Γκάθρι

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ (68' Στάριτζ), Λάμπαρντ, Ραμίρες (57' Οσκάρ), Μάτα (85' Ραούλ Μεϊρέλες), Αζάρ, Τόρες.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Γκάντερ, Πιρς, Γκορκς, Χαρτ, Καρατσάν (71' Λε Φοντρ), Λάιγκερτγουντ, Γκάθρι, ΜακΆναφ, ΜακΚλίρι (86' Ρόμπσον-Κανού), Πογκρεμπνιάκ (77' Νόελ Χαντ).

Τσέλσι - Ρέντινγκ 4-2

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ