PREMIER LEAGUE

"Ανάξιο σχολιασμού για Ολυμπιακό - Μαζουακού"

"Ανάξιο σχολιασμού για Ολυμπιακό - Μαζουακού"
Μαζουακού

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Αρτούρ Μαζουακού διέψευσε άμεσα τη φημολογία ότι ο Γάλλος είναι φευγάτος από τη Γουέστ Χαμ και ότι ενδέχεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ρεπορτάζ της "Mirror" θέλει φευγάτο από τη Γουέστ Χαμ τον Αρτούρ Μαζουακού. Επισημαίνεται ότι ο Γάλλος είναι εκτός ομάδας από το 5-1 με την Άρσεναλ και ότι το μέλλον του στα "σφυριά" είναι δυσοίωνο.

Μάλιστα στο κείμενο εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού, ότι δηλαδή η πρώην ομάδα του καλοβλέπει το ενδεχόμενο να τον εντάξει εκ νέου στο δυναμικό της, αλλά όχι με τα χρήματα που τον πούλησε στη Γουέστ Χαμ.

Πάντως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μαζουακού, η Sports Action, απάντησε άμεσα στο ρεπορτάζ μέσω twitter: "Ανάξιο σχολιασμού και διάψευσης. Εντελώς για γέλια...". Σημειώνεται ότι ο 23χρονος μπακ ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος πουλήθηκε στη Γουέστ Χαμ τον περασμένο Αύγουστο από τον Ολυμπιακό αντί 7.600.000 λιρών. Το συμβόλαιό του στη Γουέστ Χαμ είναι μέχρι το 2020.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ