ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζεζούς: "Ήμουν σίγουρος για τον Σαμάρη"

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στοιχείο της Μπενφίκα και ο Ζόρζε Ζεζούς, του έβγαλε το καπέλο ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, απέδωσε στην κατάσταση προσαρμογής την κακή εκκίνηση του Ανδρέα Σάμαρη στην Πορτογαλία, αλλά ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή ο Έλληνες διεθνής μέσος κατάλαβε τι του ζητούσε ο τεχνικός του, αποδίδει τα μέγιστα.

"Υπάρχουν δύο παράγοντες, για τους οποίους οι καινούριοι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν χρόνο προσαρμογής σε οποιαδήποτε ομάδα. Ακόμη περισσότερο στην Μπενφίκα, γιατί οι απαιτήσεις μου διαρκούν περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο.

Αυτό ίσως κάνει λίγο πιο μεγάλη την εξελικτική διαδικασία, αλλά όταν οι ποδοσφαιριστές αυτοί καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς, εκτοξεύονται. Αυτό συμβαίνει με τον Σάμαρη (όπως και με τον Κρις) που παίζει σε μία θέση πιο απαιτητική. Αργούν λίγο, αλλά όταν είναι έτοιμοι αποδίδουν αυτό που θέλω. Ήμουν σίγουρος ότι θα συνέβαινε αυτό.", δήλωσε ο Ζόρζε Ζεζούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ