ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Τζαβέλλας

Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Τζαβέλλας

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα πορευτεί εως το τέλος της σεζόν στην Μπουντεσλίγκα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς ο Ελληνας αριστερος μπακ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για οκτώ εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου που μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Γερμανίας από τους Νεοσμυρνιώτες, είχε θέση βασικού στον νέο του σύλλογο.

Στο παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης τραυματίστηκε στο γόνατο όμως και έτσι η σεζόν ολοκληρώνεται πρόωρα για τον διεθνή άσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας μέχρι σήμερα είχε 25 συμμετοχές με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά πλέον θα χάσει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες η ομαδα του θα δωσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Σάλκε(12/3), ο Έλληνας άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόραρε από τα 73 μέτρα με τη σέντρα την οποία δεν βρήκε ο Γκέκας και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα και ήταν η πιο μεγάλη απόσταση που καταγράφεται γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στον επόμενο αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Μάλτα που ειναι προγραμματισμένος στις 4 Ιουνίου στο γήπεδο "Καραϊσκάκη", ο Τζαβέλλας δεν είχε έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ