ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Βλέπει" Σαμαρά και η Σαμπντόρια

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24:  Giorgos Samaras of Greece celebrates scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Robert Cianflone/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Giorgos Samaras of Greece celebrates scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Σαμπντόρια αναζητεί έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας και το όνομα του Γιώργου Σαμαρά εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο για τους Γενοβέζους.

Με τον Οκάκα να είναι ο μοναδικός σέντερ φορ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, οι άνθρωποι της Σαμπντόρια εντείνουν τις προσπάθειές τους τα τελευταία 24ώρα για την απόκτηση επιθετικού και μία από τις λύσεις που εξετάζουν πλέον είναι και αυτή του Γιώργου Σαμαρά.

Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η "Corriere dello Sport", με το ιταλικό μέσο να τονίζει ότι τα δύο τελευταία ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του Μαουρίσιο Πινίγια και του Γιώργου Σαμαρά.

"Βλέπει" Σαμαρά και η Σαμπντόρια

"Ο αθλητικός διευθυντής Όστι είχε επαφές με τον μάνατζερ του Μαουρίσιο Πινίγια, όμως για τον 30χρονο Χιλιανό που προέρχεται από το Μουντιάλ της Βραζιλίας υπάρχουν διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Σαμαρά της Σέλτικ που φαίνεται πιο εφικτή", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ