ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βεβαιότητα για Καρνέζη στην Μπενφίκα

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Orestis Karnezis of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Καρνέζης GETTY IMAGES

Η έλευση του Ζούλιο Σέζαρ στην Μπενφίκα δε θέτει σε κίνδυνο την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από τους "αετούς της Λισαβόνας", η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ.

Η Μπενφίκα κινείται με γοργούς ρυθμούς για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς τερματοφύλακα, Ορέστη Καρνέζη, παρά την σχετική επιπλοκή που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις και τη Δευτέρα αναμένεται να λήξει και τυπικά το θέμα, με την υπογραφή των συμβολαίων.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ με πηγές προσκείμενες στην Μπενφίκα, η απόφαση για απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη ως δανεικός για ένα χρόνο από την ιταλική Ουντινέζε, είναι ειλημμένη και δεν έχει καμία σχέση με την πιθανή απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ, επίσης τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, με την Μπενφίκα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, τη Δευτέρα.

Εάν αποκτηθεί και ο Ζούλιο Σέζαρ, αυτό σημαίνει ότι ο Αρτούρ Μοράες θα δει την πόρτα της εξόδου από το "Εστάδιο ντα Λουζ", με τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα να μάχονται για τη θέση του βασικού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ