ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέλλιος: "Όνειρο ζωής η Εθνική"

Βέλλιος: "Όνειρο ζωής η Εθνική"

Για τις εμπειρίες του στην Έβερτον μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος, που τόνισε ότι θέλει να πάρει φανέλα βασικού. Τι είπε για την Εθνική ομάδα.

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" για το πώς έχουν τα πράγματα στην Έβερτον, όπου είναι πρώτος σκόρερ.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως θέλει να πάρει φανέλα βασικού, αλλά έχει την υπομονή να περιμένει.

Επίσης, δήλωσε πως είναι όνειρο ζωής γι' αυτόν το να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το πλάνο της αγωνιστικής σου εξέλιξης ποιο ήταν; Τι σου είχαν πει;

" Από την πρώτη στιγμή μου είχαν πει πως με ήθελαν για το καλοκαίρι. Αλλά επειδή περίμεναν πως τότε θα χρειαζόμουν τουλάχιστον ένα δίμηνο-τρίμηνο προσαρμογής, πόσο μάλλον σε καιρό προετοιμασίας, κάτι που θα είχε τις δυσκολίες του, αποφάσισαν να με φέρουν στην ομάδα από τον Ιανουάριο.

Κι αυτό για να ξεκινήσω με τις ρεζέρβες, να προετοιμαστώ, να δω και να προσαρμοστώ στο παιχνίδι εδώ, να μάθω την περιοχή που μένω, να συνηθίσω τη γλώσσα και το καλοκαίρι να μπω στην πρώτη ομάδα".

Είσαι πρώτος σκόρερ της Εβερτον με τρία γκολ, σε μόλις μάλιστα 239 λεπτά συμμετοχής. Δικαιολογεί αυτό την άποψη των συμπαικτών σου ότι θα έπρεπε να έχεις περισσότερα λεπτά στα πόδια σου;

" Αυτά είναι θέματα που ορίζει και αποφασίζει ο προπονητής. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να μπορώ ανά πάσα στιγμή να προσφέρω για όσο χρειάζεται η ομάδα".

Εσύ, τι θέλεις πλέον στο Λίβερπουλ;

" Δεν βιάζομαι. Ναι, θέλω να πάρω φανέλα βασικού, αλλά ξέρω πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους".

Υπάρχει στο μυαλό σου η Εθνική;

" Είναι όνειρο ζωής, κάτι που θέλω πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω πότε θα με καλέσει ο κύριος Σάντος, αυτό είναι στη δική του ευχέρεια. Η δική μου δουλειά είναι να εμφανίζομαι κάθε Σάββατο, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση, ολοένα και καλύτερος".

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία;

" Αυτό είναι που μ' αρέσει, ότι υπάρχουν 6 ομάδες που το διεκδικούν και καμιά, σε κανένα γήπεδο, δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα δεδομένο".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ