ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τουντούρης: "Βέλγιο και Ελλάδα οι επιλογές μας για Φουρλάνο"

Τουντούρης: "Βέλγιο και Ελλάδα οι επιλογές μας για Φουρλάνο"

Ο Πασχάλης Τουντούρης, εκπρόσωπος του Σπύρου Φουρλάνου, μιλώντας στο Sport24.gr επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο που θέλουν τον 20χρονο άσο να αποχωρεί από την Μπριζ τον Ιανουάριο με σκοπό να πάει κάπου όπου θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής το επόμενο εξάμηνο.

Στην διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν δημοσιεύματα στο Βέλγιο τα οποία ανέφεραν ότι οι Φουρλάνος και Βλάχος θα αποχωρήσουν από την Μπριζ τον προσεχή Ιανουάριο μην έχοντας βρει χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα παιχνίδια του συλλόγου.

Ο Πασχάλης Τουντούρης, εκπρόσωπος του Σπύρου Φουρλάνου, με δηλώσεις του στο Sport24.gr ξεκαθάρισε ότι ο Φουρλάνος ναι μεν αναμένεται να αποχωρήσει αλλά με σκοπό να πάει δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τονίζοντας ότι ο 20χρονος άσος θα μπορούσε να πάει σε μια μικρότερη ομάδα στο Βέλγιο ενώ δεν θα έλεγε όχι και στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούνιο.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο ότι ο Φουρλάνος θα αποχωρήσει από την Μπριζ, τι ισχύει;
"Υπάρχουν δυο περιπτώσεις που έχουμε στο μυαλό μας. Είτε να δοθεί δανεικός σε μια ομάδα μικρότερης δυναμικής στο Βέλγιο που θα παίζει πάλι στην πρώτη κατηγορία, είτε να έρθει ως δανεικός σε μια ομάδα στην Ελλάδα με σκοπό να πάρει παιχνίδια στα πόδια του το επόμενο εξάμηνο.

Σκεφτόμαστε και την Ελλάδα γιατί είναι σημαντικό να έχει χρόνο συμμετοχής και στην Ελλάδα φυσικά και δεν θα υπήρχε θέμα προσαρμογής. Μάλιστα θεωρώ ότι με τη σύμφωνη γνώμη της Μπριζ θα μπορούσε ο Φουρλάνος να πάει από τις αρχές, τα μέσα Δεκέμβρη στην επόμενη ομάδα του για να κάνει προπονήσεις και να μπορέσει να παίξει με το που μπει ο Ιανουάριος.

Έχει κάνει κάποια πολύ καλά ματς με την Β' ομάδα και δεν θα βιαστούμε να κάνουμε την επιλογή αλλά είναι σίγουρο ότι μετά τον Ιανουάριο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες".

Όταν έφυγε ο Γκαρίδο έμεινε εκτός πλάνων

Τον περασμένο Ιούνιο ο Σπύρος Φουρλάνος αναχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Μπριζ αποτελώντας προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χουάν Κάρλος Γκαρίδο.

Ο Ισπανός ήθελε τον 20χρονο μέσο στην Μπριζ και για αυτό και έδωσε την συγκατάθεση του ώστε ο σύλλογος από το Βέλγιο να προχωρήσει στην απόκτηση του ελεύθερου Φουρλάνο αλλά γνωρίζοντας ότι η ομάδα του θα έπρεπε να καταβάλει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα 300.000 με βάση τα τροφεία του νεαρού άσου.

Ο 20χρονος μέσος ακολούθησε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία, πήρε μέρος στα φιλικά και στα επίσημα ματς ήταν στις αποστολές της Μπριζ όντας ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε ο Γκαρίδο.

Το άσχημο ξεκίνημα του συλλόγου από το Βέλγιο όμως οδήγησε στην απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού στις 19 Σεπτεμβρίου και την ανάληψη της ηγεσίας από τον Μισέλ Πρεντόμ.

Ο Βέλγος προπονητής δεν έδωσε καμία ευκαιρία στον Φουρλάνο ενώ η Μπριζ αυτή τη στιγμή έχει 35παίκτες στο ρόστερ της και είναι αρκετά γεμάτη στα χαφ.

Μάλιστα η αγωνιστική αυτή απραξία έχει στοιχίσει στον νεαρό άσο και την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια ο νεαρός μέσος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων αλλά και αρχηγός της ομάδας. Εκεί μάλιστα τον είχαν εντοπίσει αρχικά και οι άνθρωποι της Μπριζ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ