ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει να γράψει ιστορία με Γιουβέντους ο Καρνέζης

Θέλει να γράψει ιστορία με Γιουβέντους ο Καρνέζης
INTIME SPORTS

Ο Ορέστης Καρνέζης δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι του στη φετινή Serie A στην έδρα της Γιουβέντους και έχει ένα μεγάλο στοίχημα να κερδίσει. Ποιο "σημάδι" ευνοεί τον Έλληνα διεθνή κίπερ.

Ο Ορέστης Καρνέζης φόρεσε τα γάντια του βασικού στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο, στη νίκη της Ουντινέζε με 2-0 επί της Έμπολι, και μετά τον τραυματισμό του Σκουφέτ που θα τον κρατήσει για περίπου 1 μήνα εκτός δράσης παραμένει ακλόνητος κάτω από την εστία των "ζεβρών".

Απόψε μάλιστα θα έχει μία από τις δυσκολότερες δοκιμασίες του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του απέναντι στην τρις πρωταθλήτρια Γιουβέντους και μάλιστα μέσα στο Τορίνο.

Ποιος ο μεγάλος του στόχος; Να σταματήσει τους άσους της "Γιούβε" και να βοηθήσει την Ουντινέζε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φύγει από το "Juventus Stadium" χωρίς να έχει ηττηθεί σε ματς πρωταθλήματος μετά από 16 ολόκληρους μήνες!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η Γιουβέντους μοιάζει άτρωτη μέσα στο σπίτι της, με τους "μπιανκονέρι" να κάνουν πέρυσι το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της Serie A έχοντας μόνο νίκες στα 19 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν εκεί και η τελευταία τους απώλεια βαθμών να καταγράφεται στις 11 Μαΐου 2013, 37η αγωνιστική του... προπερασμένου πρωταθλήματος (1-1 με Κάλιαρι)!

Θέλει να γράψει ιστορία με Γιουβέντους ο Καρνέζης

"Πιστεύω πως η Γιουβέντους παραμένει φαβορί για το σκουντέτο. Εμένα μου φαίνεται η ίδια ομάδα με πέρυσι. Έχουμε το μέγιστο σεβασμό για τους αντιπάλους μας αλλά θέλουμε να τους δυσκολέψουμε.

Έχω δει πάρα πολλά παιχνίδια της Γιούβε όπου είχες την αίσθηση πως όταν σκοράρουν, τελείωσε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς και να προσπαθήσουμε να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθη", τόνισε ο τεχνικός της Ουντινέζε, Αντρέα Στραματσόνι.

Είναι μάλιστα είναι από τους λίγους που μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια της Γιουβέντους αφού ως τεχνικός της Ίντερ είχε γίνει ο πρώτος φιλοξενούμενος που είχε νικήσει τους Τορινέζους μέσα στο νεότευκτο "Juventus Stadium" στις 3 Νοεμβρίου 2012 (3-1 με ανατροπή στο σκορ), σπάζοντας μάλιστα και ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 49 αγώνων στο πρωτάθλημα που "έτρεχε" τότε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Οι πιθανές συνθέσεις στο Γιουβέντους-Ουντινέζε:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ