ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Θέλει Μπενφίκα ο Καρνέζης"

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Orestis Karnezis of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Καρνέζης GETTY IMAGES

Ο Ορέστης Καρνέζης εμφανίζεται θετικός στη μετακίνησή του στην Μπενφίκα, εφόσον φτάσει πρόταση από τους "αετούς", σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του σε πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο εκπρόσωπος του Ορέστη Καρνέζη, Βασίλης Παναγιωτάκης, σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στην πορτογαλική εφημερίδα "Ο jogo", ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει φτάσει στην Ουντινέζε κάποια πρόταση εκ μέρους της Μπενφίκα, ωστόσο σε περίπτωση που αυτό γίνει ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είναι θετικός για τη μετακίνηση του στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

"Η Μπενφίκα θα ήταν μία καλή εξέλιξη για τον Ορέστη. Εάν θα ήθελε να πάει στην Μπενφίκα; Ξεκάθαρα, ναι. Ποιος δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο;

Όλοι ονειρεύονται να παίζουν για μία μεγάλη ομάδα, να παλεύουν για τίτλους και να κερδίζουν περισσότερα. Ακόμη, όμως δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρόταση. Εάν φτάσει μία προσφορά, είναι γνωστό ότι η Ουντινέζε θα τον αφήσει να φύγει", παραδέχτηκε ο ατζέντης του Ορέστη Καρνέζη, Βασίλης Παναγιωτάκης, για το φλερτ του Έλληνα διεθνούς τερματοφύλακα με την Μπενφίκα, που ανήκει στην Ουντινέζε.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ