ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει Κονέ η Γρανάδα

Θέλει Κονέ η Γρανάδα

Η Γρανάδα προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη ισπανική κατηγορία κι ένας από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους της είναι ο 29χρονος Έλληνας μέσος της Ουντινέζε, Παναγιώτης Κονέ.

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν η Montreal Impact από το MLS που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα μέσου της Ουντινέζε, Παναγιώτη Κονέ. Τώρα εμφανίζεται νέος "μνηστήρας", από την Ιβηρική αυτή τη φορά.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Γρανάδα έχει στο "στόχαστρό" της για την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο τον Παναγιώτη Κονέ.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος κατά καιρούς έχει απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ κορυφαίων ελληνικών ομάδων, μετρά μόλις πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε στη Serie A και σίγουρα βρίσκεται προς αναζήτηση περισσότερων λεπτών συμμετοχής.

Ο Παναγιώτης Κονέ έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους του τεχνικού της ομάδας από την Ανδαλουσία, Λούκας Αλκαράθ, με την προσπάθεια απόκτησής του να λαμβάνει μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Μετά από 18 αγωνιστικές στη La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 19η (προτελευταία) θέση της κατάταξης, ενώ η Βαλένθια (πρώτη ομάδα εκτός ζώνης υποβιβασμού) έχει 16 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Montreal Impact καλεί Κονέ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ