ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν Φετφατζίδη

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πάρει η Τζένοα το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τορίνο με αποτέλεσμα να αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από τον ιταλικό Τύπο.

Mετά από τρία συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος στα οποία ξεκίνησε ως βασικός για τη Τζένοα, ο Γιάννης Φετφατζίδης βρέθηκε στον πάγκο στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τορίνο το βράδυ του Σαββάτου.

Ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Γκασπερίνι τον πέρασε στο ματς αντί του Σεντουριόν και ο "Φέτφα" τον δικαίωσε απόλυτα, βγάζοντας μία μαγική ασίστ στον Μπιοντίνι για το γκολ της ισοφάρισης των Γενοβέζων στο 69' και έχοντας γενικότερα θετικότατη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

"Με την είσοδο του Φετφατζίδη η Τζένοα έγινε πιο επικίνδυνη και από τα πόδια του Έλληνα βγήκε μάλιστα η τέλεια ασίστ για το γκολ του Μπιοντίνι.

Ο Φετφατζίδης ήταν ενεργητικός και πολύτιμος, ο Γκασπερίνι θα έπρεπε να του έχει δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη", είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο της "Sportmediaset", η οποία έδωσε αρκετά υψηλή βαθμολογία (6,5) στον 22χρονο μεσοεπιθετικό.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν Φετφατζίδη

Ο Μπιοντίνι εκμεταλλεύτηκε την έξοχη ασίστ πάρε-βάλε του Γιάννη Φετφατζίδη και παραβίασε στο 69' την εστία της Τορίνο

"Η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο γύρισε το ματς για τη Τζένοα", αναφέρει η "Tuttomercatoweb" η οποία επίσης τον βαθμολογεί με 6,5, με τη "Gazzetta dello Sport" να κάνει λόγο για ιδιοφυή ασίστ στον Μπιοντίνι και την τοπική ιστοσελίδα "Pianetagenoa" να τονίζει: "Η ιδιοφυία Φετφατζίδης ζέστανε τα φώτα σε μία παγωμένη βραδιά στο Φεράρις..."

Όσον αφορά στον Γκασπερίνι, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα την εμφάνιση των Φετφατζίδη και Σεντουριόν, είπε:

"Ο Φετφατζίδης και ο Σεντουριόν είναι δύο παιδιά που πρέπει να βρουν διάρκεια στο παιχνίδι τους, έχουν αμφότεροι σπουδαίες αρετές. Είναι νεαροί και έχουν μόνο λίγο καιρό στην Ιταλία".

Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθεώνουν Φετφατζίδη

Για ένα ακόμα ματς τη φετινή σεζόν, ο Ματία Περίν απέδειξε πως είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ που αγωνίζονται φέτος στη Serie A

Σημειώνεται πως πρωταγωνιστικό ρόλο για τη Τζένοα έπαιξε ο γκολκίπερ της Ματία Περίν ο οποίος την κράτησε όρθια όταν το σκορ ήταν 1-0 για την Τορίνο με αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, με τη "γκρανάτα" να μην μπορεί να νικήσει στο "Μαράσι" εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια.

Τζένοα - Τορίνο 1-1 (Highlights)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ