ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Συμπαίκτης με Πράνιτς στην Κόπερ ο Τζανδάρης

Συμπαίκτης με Πράνιτς στην Κόπερ ο Τζανδάρης
Τζανδάρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Κόπερ της Σλοβενίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φάνης Τζανδάρης. Θα έχει συμπαίκτη τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς. Για 1,5 χρόνο ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Ο Φάνης Τζανδάρης βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Πρόκειται για την Κόπερ από τη Σλοβενία, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς. Ο 23χρονος μέσος συμφωνήθηκε να πάει ως δανεικός για 1,5 χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Το πρωτάθλημα στη Σλοβενία είναι σε εξέλιξη. Η νέα ομάδα του Έλληνα χαφ είναι στην 6η θέση ύστερα από 21 αγώνες, με 27 βαθμούς. Στη λίγκα συμμετέχουν 10 ομάδες και υποβιβάζεται αυτόματα ο τελευταίος. Ο προτελευταίος δίνει μπαράζ για την παραμονή.

Ο Τζανδάρης θα ταξιδέψει την Τρίτη (7/2) για την πόλη της Σλοβενίας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Πέρσι τέτοια εποχή είχε πάθει έναν σοβαρό τραυματισμό (φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου), δεν είχε πάει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ακολουθούσε το πρόγραμμα αποκατάστασής του στο Ρέντη.

Την περίοδο των Χριστουγέννων, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Μπέντο, είχε πάει στο Βέλγιο για να δοκιμαστεί από την Μαλίν στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβός.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ