ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Βέλλιος!

Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Βέλλιος!
INTIME SPORTS

Ο Απόστολος Βέλλιος θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να δει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός αλλά και τους Κατίδη-Κουτρουμπή όπως έγραψε στο Twitter. "Έλα να μας φέρει λίγο τύχη αδερφέ", απάντησε ο αμυντικός της Ένωσης.

Μπορεί από την περασμένη σεζόν να είναι κάτοικος... εξωτερικού παίρνοντας μεταγραφή στην Έβερτον, όμως ο Απόστολος Βέλλιος δεν ξεχνάει την πατρίδα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία έρχεται στη χώρα μας.

Το ίδιο θα κάνει και απόψε, με τον Έλληνα διεθνή φορ με την Ελπίδων να γνωστοποιεί μέσω της σελίδας του στο Twitter ότι ταξιδεύει αυτή την ώρα από το Μάντσεστερ με τελικό προορισμό την Ελλάδα, έχοντας προγραμματίσει να παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Όπως μάλιστα σημείωσε ο φορ των "ζαχαρωτών" θα έχει την ευκαιρία να δει τους καλούς του φίλους, Γιώργο Κατίδη και Γιώργο Κουτρουμπή, που αγωνίζονται αμφότεροι στην Ένωση.

Να σημειωθεί πως το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόστολος Βέλλιος μπήκε στο 73' του Έβερτον-Σάντερλαντ αντικαθιστώντας τον Φιλ Νέβιλ (έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε), παίρνοντας έτσι τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η "απάντηση" του Κουτρουμπή στον Βέλλιο

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα μετά την "αποκάλυψη" του Βέλλιου για το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο Γιώργος Κουτρουμπής φρόντισε να τον "καλωσορίσει" διαδικτυακά, λέγοντάς του χαρακτηριστικά "έλα να μας φέρεις λίγο τύχη αδερφέ!".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ