ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στο στόχαστρο των Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ο Παπασταθόπουλος

Dortmund's Sokratis during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at the White Hart Lane stadium in London, England, Friday, March 18, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein)
Dortmund's Sokratis during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Borussia Dortmund at the White Hart Lane stadium in London, England, Friday, March 18, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απ' την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στην Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν αποκλείεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της " Bild", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως σκάουτ των δύο ομάδων βρέθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και παρακολούθησαν δια ζώσης του Έλληνα στόπερ, μένοντας, μάλιστα, ικανοποιημένοι απ' την εμφάνισή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του διεθνή αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, όμως ο ίδιος, με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά στο μέλλον του. Δεν είναι, άλλωστε, κρυφό, πως θα τον ενδιέφερε να ζήσει την εμπειρία της Premier League, ειδικά σε μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Τη φετινή σεζόν ο Παπασταθόπουλος πραγματοποίησε 41 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ. Συνολικά, στην τετραετία που βρίσκεται στη Βεστφαλία, έχει πετύχει εφτά γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 155 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της Ντόρτμουντ, αφού οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ιδιαίτερα τα ηγετικά προσόντα του.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ