ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτος στόχος ο Μανωλάς για αντί-Μπονούτσι στη Γιουβέντους

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "calciomercato.com", ο Κώστας Μανωλάς είναι πρώτος στόχος της Γιουβέντους για διάδοχος του Λεονάρντο Μπονούτσι σε περίπτωση που ο Ιταλός στόπερ μεταγραφεί στη Μίλαν.

H υπόθεση της πιθανής μεταγραφής του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Μίλαν αποτελεί πρώτη είδηση στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "ροσονέρι" είναι έτοιμη να κάνουν το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του 30χρονου στόπερ της "Γιούβε".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μιλανέζοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 31.000.000 ευρώ στους "μπιανκονέρι", η οποία απορρίφθηκε, καθώς οι διοικούντες τη "Γηραιά Κυρία" ζητούν τουλάχιστον 45.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Πάντως, σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του Μπονούτσι στη Μίλαν, οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν βρει ήδη τον διάδοχό του στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " calciomercato.com", ο Έλληνας αμυντικός θεωρείται η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας, αφού διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μπονούτσι.

Βέβαια, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού, με δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα υποστήριξε πως κανείς εκ των Μανωλά ή Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν πρόκειται να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ατζέντης του διεθνή στόπερ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος είχε αποκαλύψει πως, μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του, είναι κι η Γιουβέντους, ενώ ο Μανωλάς κοστολογείται περίπου 35.000.000 ευρώ απ' τη Ρόμα.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ