ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτο γκολ Τζαβέλλα, 9o Καπετάνου

Πρώτο γκολ Τζαβέλλα, 9o Καπετάνου

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μονακό στη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Ιστρ. Την νίκη χάρισε στην Κλουζ με το 9ο γκολ του ο Παντελής Καπετάνος (video)

Η Μονακό υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Ligue 2 την Ιστρ, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Ο Έλληνας αμυντικός ισοφάρισε στο 69' σε 2-2 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 83' ο Ντιράρ και να δώσει τη νίκη στη Μονακό "γράφοντας" το τελικό 3-2 (είχε μπει αλλαγή αντί του Αλέξανδρου Τζιόλη).

Αυτή ήταν η 12η εμφάνιση του αριστερού μπακ με τη γαλλική ομάδα η οποία πέτυχε την 6η της νίκη στα τελευταία 7 ματς, διατηρώντας τις λιγοστές ελπίδες της για άνοδο.

Στα 9 γκολ ο Καπετάνος

Με το 9ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα Ρουμανίας, ο Παντελής Καπετάνος χάρισε στην Κλουζ την νίκη με 1-0 της Μπράσοβ στο βράδυ της Τρίτης.

Η Κλουζ είναι πρωτοπόρος με +6 πλέον από Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ντινάμο Βουκουρεστίου και Βασλούι, αλλά και με ένα ματς περισσότερο, ενώ απομένουν ακόμη 6 αγωνιστικές (5 ματς για Κλουζ).

Μονακό - Ιστρ 3-2

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ