ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτη με Λυκογιάννη η Στουρμ Γκρατς

GRAZ,AUSTRIA,22.JUL.15 - SOCCER - IFCS, tipico Bundesliga, Sueper Lig, SK Sturm Graz vs Besiktas Istanbul, test match. Image shows Charalampos Lykogiannis (Sturm).
Photo: GEPA pictures/ Hans Oberlaender
Λυκογιάννης GEPA PICTURES

Με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του και να έχει παίξει και στα έξι ματς, η Στουρμ Γκρατς είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Αυστρίας έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Σε έξι αναμετρήσεις του αυστριακού πρωταθλήματος, η Στρουμ Γκρατς είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Έχει πέντε νίκες και μία ήττα (είχε χάσει στην πρεμιέρα από τη Ριντ με 1-0). Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Στουρμ μέχρι σήμερα.

Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει θέση βασικού στα πλάνα του Φράνκο Φόντα και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που είναι διεθνής με τις μικρές ηλιακά Εθνικές ομάδες (Κ17, Κ19, Κ20, Κ21) είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει την προσοχή του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίκαελ Σκίμπε αν συνεχίσει έτσι.

Αν και αίσθησή μας είναι πως αυτό θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμα και πέρυσι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε γεμάτη σεζόν και πρόσφερε πολλά στη Στουρμ Γκρατς (είχε σημειώσει και 1 γκολ). Την περασμένη σεζόν ο Λυκογιάννης είχε συμπαίκτη τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Τάσο Αυλωνίτη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ