ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παρουσιάστηκε ο Φετφατζίδης

Παρουσιάστηκε ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Τζένοα από τη νέα σεζόν και την Πέμπτη (12/9) παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιταλικό σύλλογο. Ειδική μνεία στον Ζίκο έκανε στις δηλώσεις του ο Έλληνας διεθνής άσος.

Από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, στην Γένοβα και την ομάδα της Τζένοα ο Γιάννης Φετφατζίδης, που πλέον θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, το φημισμένο Καμπιονάτο.

Ο Έλληνας διεθνής άσος παρουσιάστηκε επίσημα την Πέμπτη (12/9) από την ιταλική ομάδα και στις δηλώσεις του υποστήριξε πως θέλει να μιλήσει στο γήπεδο, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Ζίκο που ήταν ο πρώτος προπονητής που του εμπιστεύθηκε μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

" Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και είμαι στη διάθεση του προπονητή μου. Ο πρώτος άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία ήταν ο Ζίκο, είχε πει πολλά πράγματα για εμένα, αλλά τώρα θέλω να μιλήσω και εγώ στο γήπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Φέτφα" που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Σαμπντόρια: " Ένα ντέρμπι είναι πάντα ιδιαίτερο για κάθε ποδοσφαιριστή, θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ