ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ομόνοια: "Δεν είναι καλό ο Βύντρα απλά να προπονείται και να πληρώνεται"

Ομόνοια: "Δεν είναι καλό ο Βύντρα απλά να προπονείται και να πληρώνεται"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κυπριακής ομάδας για την περίπτωση του Λουκά Βύντρα.

"Κόκκινο πανί" αποτελεί πλέον για την Ομόνοια ο Λουκάς Βύντρα και μετά την ανακοίνωση των φιλάθλων της Ομόνοια ήρθαν και ραδιοφωνικές δηλώσεις την Τετάρτη από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου, που αναφέρουν ότι δεν είναι σωστό ο έμπειρος αμυντικός να προπονείται και να πληρώνεται.

Δηλώσεις που μάλιστα φιλοξενήθηκαν και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν υπολογίζεται αλλά δεν βρήκε ομάδα ακόμα για να συνεχίσει την καριέρα παρότι πήρε όση άδεια ζήτησε όπως σημείωσε ο Ανδρέας Δημητρίου:

"Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, μέχρι στιγμής, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια τήρησε εποικοδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο, ούτε για τον Σύλλογο, αλλά ούτε και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να παραμένει εκτός λίστας, απλά να προπονείται και να πληρώνεται.

Η Ομόνοια παραχώρησε στον ποδοσφαιριστή όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ