ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Καρνέζης στο "μάτι" της Μπενφίκα

Ο Καρνέζης στο "μάτι" της Μπενφίκα
INTIME SPORTS

Η Μπενφικά επιθυμεί ενίσχυση στη θέση του γκολκίπερ και ο Ορέστης Καρνέζης βρίσκεται πλέον στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής της λίστας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον Ορέστη Καρνέζη καθώς δεν είχε πολλές συμμετοχές στην La Liga με τη φανέλα της Γρανάδα, παρόλα αυτά η αξία του παραμένει δεδομένη και δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιάφέρονται για την απόκτησή του ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή μάλιστα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες είναι μία από τις πιο ιστορικές στον ευρωπαϊκό χάρτη, με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως η περίπτωση του διεθνούς Έλληνα γκολκίπερ εξετάζεται προσεκτικά από τη Μπενφίκα.

Όχι όμως ως back-up για τον Ομπλάκ αλλά ως αντικαταστάτης του σε περίπτωση που ο Σλοβένος κίπερ (πολύ καλή η περυσινή του σεζόν) αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα από την Ιβηρινή χερσόνησο υπογραμμίζουν πως ο Κίκο Κασίγια της Εσπανιόλ και ο Ορέστης Καρνέζης είναι τα δύο ονόματα που "παίζουν" δυνατά στο προσκήνιο, καθώς αποτελούν άκρως συμφέρουσες οικονομικά λύσεις.

Και αυτό γιατί ο μεν Κασίγια διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τους Καταλανούς ενώ θεωρούν πως το κασέ του Έλληνα τερματοφύλακα δεν είναι τόσο υψηλό ώστε να απαγορεύει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο "Λουζ" της Λισσαβώνας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ