ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Καρνέζης στην 11άδα των "αποκαλύψεων" της Serie A

Ο Καρνέζης στην 11άδα των "αποκαλύψεων" της Serie A

Η "Gazzetta dello Sport" παρουσίασε τους 11 παίκτες-αποκάλυψη στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A, με τον Ορέστη Καρνέζη να έχει καπαρώσει αυτή του τερματοφύλακα.

Πέρυσι η Ουντινέζε δεν τον "πίστεψε" και τον έστειλε στην (νεοφώτιστη στην La Liga) Γρανάδα για να αποκτήσει περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις όμως φέτος τον εμπιστεύτηκε και δεν το μετάνιωσε.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ αποτελεί εγγύηση κάτω από την εστία των "φριουλάνι" από το ξεκίνημα της σεζόν που τον χρησιμοποιήσε για πρώτη φορά ως βασικός ο Αντρέα Στραματσόνι και την Τρίτη (18/11) έλαβε μία ακόμα τιμητική διάκριση.

Αυτή έχει να κάνει με την παρουσία του στην κορυφαία 11άδα των αποκαλύψεων του φετινού Καμπιονάτο όπως την επέλεξε η "Gazzetta dello Sport" (οι βαθμολογίες που παίρνει σε κάθε αγωνιστική λαμβάνονται υπόψη για το παιχνίδι Fantacalcio), με την εφημερίδα να αναφέρεται μάλιστα με κολακευτικά σχόλια για τον Καρνέζη μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης:

"Ο πορτιέρε της Ουντινέζε δεν μπορούσε να είναι καν βασικός καθώς υπήρχαν οι Σκουφέτ και Μπρκιτς. Οι φριουλάνι τον είχαν δώσει δανεικό στη Γρανάδα, ενώ ακολούθησε το καλό Μουντιάλ με την Ελλάδα και η παραλίγο μετακίνησή του στη Μπενφίκα το καλοκαίρι.

Έμεινε, κατέκτησε τον Στράμα αλλά και πολλούς μάνατζερ του παιχνιδιού Fantacalcio με τις επεμβάσεις τους. Το πέναλτι του Βάκθεθ που απέκρουσε ήταν το τελευταίο θαύμα του".

Αναλυτικά οι 11 παίκτες-αποκάλυψη της φετινής Serie A σύμφωνα με τις βαθμολογίες της "Gazzetta dello Sport": Καρνέζης, Ντε Τσέλιε, Ρομανιόλι, Τονέλι, Αβελάρ, Κεϊτά, Έκνταλ, Χόντα, Ντιμπαλά, Μπαμπακάρ, Τζόρτζεβιτς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ